Webbshop om

Välkommen till Anna Kj.

 

Här kan du hitta plagg och annat som jag stickar på min handstickmaskin. Allt stickade av mig, Anna, i min verkstad i Julared.

 

Om det är något du undrar eller något du önskar i en annan färgställning hör då av dig till info@annakj.se

 

 

Information och köpvillkor

 

Priser och betalning

Alla priser är inklusive moms. Varorna skickas till dig inom 3-5 arbetsdagar (undantaget beställningsvaror). Frakt och expeditionsavgift tillkommer.

 

Ångerrätt

Som kund har du rätt att ångra ditt köp 14 dagar efter att du mottagit varan. Varan skall skickas tillbaks i samma skick som den mottagits. Hela köpbeloppet återbetalas men fraktkostnaden står du som kund för. Kontakta info@annakj.se innan du returnerar en vara.

 

Betalningssätt

Du kan betala med PayPal, genom förskottsbetalning till bankgiro eller med swish. Om du vill betala till bankgiro eller med swish, skicka ett mail till info@annakj.se och skriv vilken vara du vill köpa, varan reserveras i max fem arbetsdagar. Varorna skickas när jag mottagit din betalning.

 

Reklamation

Vid reklamation står jag för frakten. Kontakta mig om du vill reklamera din vara. Är ditt paket transportskadat, gör en anmälan vid posten.

 

Godkännande

I och med att du handlar av Anna Kj godkänner du köpevillkoren. Personuppgifter hanteras endast av mig och lämnas inte ut till tredje part.

 

Kontakt: info@annakj.se

Copyright @ All Rights Reserved